Activitats per Sant Jordi del Punt Jove i Biblioteca de SFG

Activitats per Sant Jordi del Punt Jove i Biblioteca de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Per aquest Sant Jordi 2012, el Punt Jove i la Biblioteca hem preparat diverses activitats; com sempre ens trobareu a la Rambla, en una carpa situada just a la confluència entre la Rambla Vidal i el Carrer Major amb un munt d’activitats entorn del món del còmic.

Durant tot el dia podreu trobar un punt de llibre amb una tira còmica dibuixada expressament per Pandarmand per aquesta ocasió, que podreu acolorir i omplir els globus amb els diàlegs que volgueu, també disposarem d’una petita exposició d’Spiderman cedida per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

D’11’00 a 14’00 i de 16’30 a 19’30 podrás participar activament a una d’aquestes dues activitats:

-ASSEU-TE I EXPLICA’T: vine a seure a una butaca la mar de còmode i deixa que et fem 3 simples preguntes; Amb quin personatge de còmic et sents més identificat?, si tinguéssis algun superpoder quin t’agradaria tenir? i finalment, Ens recomanes algun còmic actual o de la teva infància? Enregistrarem en video les teves respostes i muntarem un petit video amb les opinions de tots/es els/les guixolencs/ques que molt aviat tothom podrà veure.

-ENTRA A LA VINYETA: Hem preparat una vinyeta de còmic en gran format, perquè t’hi posis davant (tu sol o amb algun/a amic/ga), omplis els globus amb el diàleg que volgueu i us farem una fotografia que penjarem a la xarxa perquè us la descarregueu. Converteix-te en un personatge de còmic! Les primeres 20 persones del matí i les 20 primeres persones de la tarda que participin a alguna d’aquestes dues activitats els obsequiarem amb un còmic cedit per Panini Còmics.

A part de totes aquestes activitats, durant tot el dia podreu trobar a la mateixa Rambla Vidal “La Biblioteca al carrer”, amb les novetats de Sant Jordi de la Biblioteca i una extensa selecció de còmics: només cal que vingueu amb el carnet de la Biblioteca i us podreu endur en préstec els llibres.

A banda, a les 17,30 h., al Teatre Municipal hi haurà l’entrega de premis de la “37a Mostra artística Sant Jordi 2012″, dels Tallers d’Història, que s’ha realitzat amb els alumnes de tots els centres d’ensenyament de la ciutat de primària, secundària i batxillerat. El tema d’aquest any girava al voltant del títol “Quina vida!”: els guanyadors que han escrit o dibuixat sobre la vida d’algun familiar rebran d’obsequi un llibre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.