Expo de Costart i Manjón // Visita d’alumnes de la UdG al Metge Rural

Expo de Costart i Manjón // Visita d’alumnes de la UdG al Metge Rural

Segons Informa Radio Sant Feliu Des del dia 16 fins el 29 d’abril, Josep Costart i Ana Manjón ofereixen una nova exposició de fotografies al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols on uneixen dues exposicions en una amb l’objectiu comú de donar òptiques particulars de tot allò que ens envolta.

Costart incideix en les fotografies tractades de paisatges urbans característics de Sant Feliu preses en primer pla, o be en perspectiva, patines que aporten una força i singularitat que transforma les atmosferes  que els embolcallen.

Manjón ens aporta, especialment, paisatges i marines amb continguts naturals i també la novetat d’experimentar en alguna de les seves obres amb tractaments informàtics on juga amb elements transportats per tal de donar equilibri a alguns espais orfes de detalls quotidians que les enriqueixen.

Aquesta exposició que estava pensada per a un espai molt adient a la seva temàtica, com és el Tinglado del port, per tot un seguit d’ajustos en les programacions expositives ha acabat recalant al pati de l’Ajuntament, on no estava programada prèviament i que compta amb la presència permanent dels artistes dins dels horaris establerts que són: de dilluns a dissabte de 10 a 13 i de 16 a 19 h. i els diumenges de 10 a 14 h. La inauguració oficial i el vernissatge se celebrarà aquest dissabte, 21 d’abril a les 18 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.