Setze hotels de luxe gironins s’uneixen sota una marca

Segons Informa El Punt Avui Els setze millors hotels de la Costa Brava s’uneixen sota la marca Costa Brava Hotels de Luxe per promocionar-se conjuntament. De moment ja han creat un web (www.costabravahotelsdeluxe.com) i han nomenat un president: Climent Guitart, de l’Hotel Monterrey de Lloret de Mar. En el web, a més d’explicar les característiques dels establiments hotelers que formen part d’aquesta nova iniciativa, també promocionen la Costa Brava i alguns dels seus paisatges, parcs naturals i jardins, el patrimoni cultural i monumental de la demarcació, els cellers, la gastronomia, en què s’inclou un apartat amb els restaurants amb estrella Michelin (El Celler de Can Roca, Les Cols, Miramar, L’Aliança, Ca l’Arpa, Bo.tic, Casamar, La Cuina de Can Simón, Ca l’Enric, Fonda Xesc, La Llar, Massana i Mas Pau) i algunes de les activitats que es poden practicar a la demarcació (golf, activitats nàutiques i submarinisme, activitats a l’aire lliure i turisme actiu).

La nova marca, segons expliquen al web, es va presentar el 22 de març a la fira MITT de Moscou, en el marc d’un sopar organitzat pel Patronat de Turisme de Girona. Són hotels de característiques diverses però tots “amb confortables instal·lacions”, ja que es tracta d’hotels de cinc i quatre estrelles.

Els hotels que formen part del projecte són: l’Hostal la Gavina Grand Luxe, de S’Agaró (58 habitacions i 16 suites); Guitart Monterrey, de Lloret de Mar (190 habitacions i 10 suites); Mas de Torrent Hotel & Spa, de Torrent (39 suites, set de les quals amb piscina privada); Hotel Peralada Wine Spa & Golf Serhs, de Peralada (53 habitacions i dues suites); Rigat Park & Spa Beach Hotel, de Lloret de Mar (78 habitacions dobles i 21 suites); Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, de Platja d’Aro (41 habitacions i vuit suites); Hotel Santa Marta, de Lloret de Mar (76 habitacions), i Hotel Vistabella, de Roses (19 habitacions i 13 suites). Set d’aquests establiments són de cinc estrelles i La Gavina és cinc estrelles Grand Luxe. La resta d’establiments de la nova marca són de quatre estrelles: Hotel Aigua Blava, de Begur; Hotel Castell d’Empordà, de la Bisbal d’Empordà; La Costa Golf & Beach Resort, de Pals; NM Suites Hotel, de Platja d’Aro; S’Agaró Hotel, també de Platja d’Aro; Sallés Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro; Hotel Restaurant Sa Punta, de Pals, i Torremirona Hotel Relais, de Navata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.