La fundació Vimar fa una crida a voluntaris

La fundació Vimar fa una crida a voluntaris

Segons Informa El Punt Avui La fundació Vilagran-Maristany (Vimar), que gestiona la residència i centre de dia de discapacitats intel·lectuals Robert Pallí de Sant Feliu, dues llars-residència a Palafrugell i que aviat estrenarà un centre a Sant Antoni de Calonge, ha fet una crida pública per mirar que s’hi impliquin més voluntaris.

Un dels seus patrons, el síndic de greuges palamosí Jordi Sistach, ha explicat que els calen més mans perquè el personal laboral que subvenciona la Generalitat només cobreix els requisits mínims exigits. La directora tècnica del centre guixolenc, Mercè Alejandre, ho exemplifica amb la situació del torn de nit: “Només hi tenim una persona però ens en vindria bé una altra per als moments en què algun intern requereix una atenció especial.”

Alejandre situa les necessitats, també, en la franja matinal, que és quan organitzen activitats i algunes sortides amb els usuaris. El servei, de moment, està garantit, però en volen augmentar la qualitat. Els responsables de la fundació atenen els possibles interessats perquè es posin en contacte amb algun centre del Baix Empordà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.