L’Associació Catalunya Contra el Càncer va recaptar 1.500 euros en el seu Festival

L’Associació Catalunya Contra el Càncer va recaptar 1.500 euros en el seu Festival

Segons Informa Radio Sant Feliu El Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu Feliu de Guíxols es va omplir diumenge per tal d’assistir a l’espectacle variat que es va programar per part de la junta local d’aquesta associació benèfica envers les persones afectades per aquesta malaltia així com per a la seva investigació.

A les 6 de la tarda es va obrir el teló per gaudir de l’actuació desinteressada de tots els artistes i convidats que es varen prestar a oferir allò millor d’ells mateixos després d’escoltar la sardana juny de Juli Garreta, himne oficial de la ciutat.

Desfilades de moda infantil, acudits amb Chamorro i Costa, els alumnes de l’Escola Municipal de Música, Teresa Laiz  i les seves castanyoles, l’actuació d’Imagina’teatre,  la intervenció del cantautor Sé, i la presentació de Maria Victòria Ortega, varen amenitzar les dues hores i mitja que va durar el festival.

Hi varen intervenir l’alcalde, Joan Alfons Albó i el vicealcalde, Pere Albó, es va retre homenatge a l’anterior presidenta Carme Andés i es va fer el sorteig de les donacions d’artistes com Aurora Palet i Toni Ferrer així com d’un llibre d’Antoni Homs.

Es va complir el propòsit d’omplir la sala d’un públic que va gaudir de cadascuna de les actuacions que s’hi varen portar a terme i de recaptar fons per part de l’Associació que va recollir més de 1.500 euros de la taquilla que recollia l’entrada-donatiu al preu de 5 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.