Sant Feliu enderrocarà el mur del Club de Mar si no ho fan els propietaris

Sant Feliu enderrocarà el mur del Club de Mar si no ho fan els propietaris

Segons Informa Diari De Girona L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó (CiU), ha assegurat que l’Ajuntament executarà subsidiàriament l’obertura del camí de ronda al seu pas pel Club de Mar, és a dir, procedirà a l’enderroc del mur i l’eliminació d’una tanca metàl·lica si els propietaris no ho fan. Albó, però, ha volgut deixar clar que la intenció del govern és parlar amb els propietaris i que ells ho executin per la seva pròpia voluntat. En tot cas, el batlle ha precisat que la intenció municipal és que aquest estiu l’assumpte estigui arreglat i el pas públic per aquest espai, obert.
L’alcalde ha fet aquestes declaracions arran de la resolució de la Generalitat que obliga la societat que gestiona el Club de Mar a permetre l’accés públic a través del camí de ronda després que el tallés amb un mur pel costat de Can Rius i amb una tanca metàl·lica per la zona de l’antic búnquer de la Guerra Civil, com ja va explicar aquest diari el passat diumenge.
Albó ja ha parlat d’aquest assumpte amb el president de la societat que gestiona la concessió, Ramon Gabarró, i confia que accedeixin a procedir a la reobertura. L’alcalde ha posat com a límit a finals d’aquest mes perquè els propietaris executin la resolució de Costes de la Generalitat (que l’han recorreguda) però entendria que demanessin una pròrroga si han de procedir a fer alguna obra per garantir la seguretat dels habitatges ja que hi ha pisos als quals s’accedeix des del camí que s’ha d’obrir. La reobertura comportarà també una inversió a fer una escala per accedir al búnquer.
El regidor d’ICV, Jesús Fernández, dóna suport a les actuacions de l’Ajuntament que siguin per recuperar l’espai i recorda que “és un tema de ciutat”. La resta de grups municipals també s’han mostrat favorables a la reobertura. El portaveu de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, ha recordat que quan va ser alcalde ja va iniciar un expedient per recuperar l’espai; mentre que Jordi Vilà (ERC) reclama que l’accés a la costa ha de ser públic. El PP també defensa la reobertura d’aquest tram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.