Entreguen 26 pisos protegits a Llagostera i Santa Cristina

Entreguen 26 pisos protegits a Llagostera i Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, va ser ahir a Santa Cristina d’Aro i Llagostera per fer l’entrega de les claus de vint-i-sis pisos de protecció oficial.

En concret, a Llagostera es van entregar setze pisos d’una promoció de vint-i-un al sector Gànix. Tres ja estaven entregats i dos més s’entregaran els pròxims dies. Són pisos d’entre 46 m² i 75,4 m², amb una plaça d’aparcament vinculada. Depenent de cada pis, tenen una renda que va dels 158 fins als 240,4 euros.

Pel que fa als de Santa Cristina d’Aro, els habitatges es troben a la promoció la Teulera, al carrer Josep Trueta. Tenen entre 66 m² i 77,6 m², amb aparcament i traster vinculats i un cost mensual que va des dels 304 fins als 351 euros. Tots els habitatges lliurats són de lloguer amb opció de compra. Tant els de Santa Cristina com els de Llagostera es troben en edificis amb habitatges que eren de compra i han passat a règim de lloguer amb opció de compra. Els adjudicataris signen un contracte d’arrendament per deu anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Durant els cinc primers anys, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.