Sant Feliu vol donar un important impuls a Guíxolsmar amb el Festival del Mar

Sant Feliu vol donar un important impuls a Guíxolsmar amb el Festival del Mar

Segons Informa Radio Sant Feliu Després de la presentació a Port Ginesta, Sant Feliu de Guíxols ha estat la segona seu del Festival del Mar en presentar el programa i les seves principals novetats. Aquesta fira nàutica itinerant, de nova creació i de caràcter festiu i lúdic que es farà també a Cambrils, coincidirà amb la setena edició de Guíxolsmar, un fet que els seus organitzadors valoren com un punt de partida molt positiu donada “la trajectòria d’èxit que ha tingut la fira fins al moment”. “L’objectiu del Festival del Mar i de la col·laboració amb l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) és donar un nou impuls a la fira Guíxolsmar i que aquesta pugui créixer, tant en visitants com expositors”, coincideixen en valorar Juanjo Garcia, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i Lluc Puig, gerent del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, que han remarcat la importància del festival per la dinamització de l’activitat nàutica i econòmica a nivell local. Per la seva banda, Miquel Guarner, secretari general d’ADIN, creu que la col·laboració de les empreses i entitats nàutiques amb les institucions en el Festival del Mar pot “consolidar l’esdeveniment nàutic com un dels referents de la Costa Brava”.

El Festival del Mar es durà a terme entre l’11 i el 13 de maig a les instal·lacions del port esportiu on s’espera poder superar la vintena d’empreses i el centenar d’embarcacions de l’última edició. El visitant podrà trobar grans oportunitats de compra en embarcacions noves i d’ocasió, des de semirrígides i unitats de pesca passeig fins a llaüts i llanxes esportives, i oferta de submarinisme, caiac, escoles de vela, escoles nàutiques, empreses de lloguer, etc. També tindrà un ampli programa d’activitats que incorpora regates, simulacres de rescat, batejos de vela, navegació en caiac, xerrades sobre pesca i activitats subaquàtiques.

Pel que fa al perfil del públic, es preveu rebre “un visitant familiar perquè tots els membres puguin gaudir d’un dia a la vora del mar” però també “un aficionat amb ganes de trobar oportunitats de compra i interessat a adquirir embarcacions de fins a vuit metres d’eslora; o bé persones que es volen iniciar i descobrir el sector nàutic”, afirma Guarner. El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols i la Diputació de Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.