Finalitzat el curs de negociació, mediació, arbitratge i resolució de conflictes per a cossos de Seguretat

Finalitzat el curs de negociació, mediació, arbitratge i resolució de conflictes per a cossos de Seguretat

Segons Informa Tribuna Ganxona El curs de Negociació, Mediació, Arbitratge i Resolució de Conflictes que s’ha realitzat a les aules de l´Acadèmia de Seguretat Pública i Privada del c/Comerç 97 de la nostra ciutat, del 13 al 16 de febrer, va tractar la problemàtica del conflicte i  la manca de comunicació. Per això es va oferir una visió global de com s’entén el conflicte, perquè acostuma a ser una constant en els servei diari dels professionals dels cossos de seguretat.Els objectius van ser treballats amb les principals definicions del conflicte per entendre el seu significat, amb la finalitat d´estreure´n la part positiva i constructiva. Conèixer les bases de tot el procediment de comunicació, per tal de saber quins són els rols,  què s’apropa més a la situació de conflicte i com utilitzar-ho per crear un ambient negociador que permeti la gestió i resolució del conflicte de forma adequada.
Eines, tècniques de negociació, així com mediació, arbitratge i les fases de la metodologia policial en la resolució del conflicte van ser una constant;  hi va participar un dels membres del Cos de la Policia Local de  Castell -Platja d’Aro-S’Agaró, el qual ha estat assignat a la Oficina  de Relació a la Comunitat, i va aportar l’experiència i la complicitat de les  funcions i metodologia empleada per ell i la seva unitat, amb molta experiència en la matèria.
El curs anava dirigit als professionals de seguretat i membres dels cossos policials. La cloenda va anar a càrrec del director de seguretat  sr. Victor Martino de la UOC i especialista en mediació per la Facultat de Ciencias de Rosario d´Argentina, va ser qui va entregar els corresponents diplomes als alumnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.