Unes 200 persones assisteixen a la xerrada d’en Tomàs Molina

Unes 200 persones assisteixen a la xerrada d’en Tomàs Molina

El passat dissabte 25 de febrer, el periodista i meteoròleg Tomàs Molina, va fer una xerrada sobre Els Secrets de la meteorologia a la Sala d’Actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Amb un llenguatge molt assequible i  entenedor i amb un punt de comèdia, el mediàtic periodista ens va introduir en els aspectes més bàsics per entendre el complex món del temps i la dificultat que tenen els científics d’aquesta disciplina per intentar predir, el més exacte possible, el temps que farà en els propers dies.

Des d’aquestes línies volem agrair la bona disposició d’en Tomàs Molina, per la seva presència, com també a la Rosa Maura que ha fet d’intermediària i l’Angelina Ginesta i les Aules de la Gent Gran, per haver-nos ofert aquesta activitat a l’Associació d’Amics.

La propera activitat programada per l’Associació d’Amics serà el dissabte 24 de març al matí, amb la visita guiada al nucli antic i al Museu de la Nina de Castell d’Aro.

Us hi esperem!

Per més informació: Tel. 972821575 / A/e: amicsmuseu@gmail.com / http://amicsdelmuseudesfg / www.facebook.com/Amicsmuseu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.