Els habitatges de Protecció Oficial de SFG passen a ser de lloguer amb opció de compra

Els habitatges de Protecció Oficial de SFG passen a ser de lloguer amb opció de compra

Segons Informa Radio Sant Feliu Els habitatges de Protecció Oficial de Mas Falgueras passaran a ser tots de lloguer en poques setmanes després de dos anys de recerca de solucions per part de la Generalitat que veia com les persones de renda baixa que hi podien accedir per la seva situació, no aconseguien crèdits bancaris atesa la conjuntura econòmica i les nul·les possibilitats de trobar el finançament i és per això que ha posat en marxa aquest pla de shock.És per això que un edifici complet dels pisos de compra, així com sis habitatges de l’altre bloc, estan buits, situació que es repeteix arreu de Catalunya per la qual cosa el govern autonòmic ha decidit posar-los a lloguer amb opció de compra per 5 o bé 10 anys fins que els adjudicataris es puguin refer econòmicament després de la crisi.L’Ajuntament de Sant Feliu fou un dels que va fer pressió perquè “veure pisos de Protecció oficial buits, fa mal” declarava el regidor Joan Vicente als nostres micròfons tot afegint que era una de les primeres voluntats de l’Equip de Govern el fet de poder desencallar aquesta situació.

Vicente comentava que “els preus són molt raonables ja que oscil·len entre els 240 i els 305 euros mensuals, a part de les despeses de la comunita. Són preus molt raonables i hi ha pisos de més de 70 metres. En els primers 5 anys, en cas de decidir comprar, tots el diners aportats pel lloguer es descompten del preu de venda i, en el cas d’estirar fins els 10 anys, es descompta el 50% de la quantitat pagada durant aquest període”.

Immediatament es farà una campanya informativa integral (ràdio, premsa, webs, Facebook, etc. per tal de divulgar els requisits necessaris per poder optar-hi així com els terminis de presentació de la documentació que s’iniciarà el proper mes de març ja que es farà un nou sorteig per tal d’adjudicar-los.

Recordem que hi ha unes condicions de renda mínima i de renda màxima. Per evitar comentaris sobrevinguts, es deixa clar que només hi podran optar persones de nacionalitat espanyola, prioritzant els ciutadans de Sant Feliu i, si no s’omplissin els pisos, es donarà opció als de la subcomarca de la Vall d’Aro i, finalment, als de la resta de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.