Amics del Museu: Molina / Soci 100 / Viatge al Prado / Museu nina / CaixaForum

Amics del Museu: Molina / Soci 100 / Viatge al Prado / Museu nina / CaixaForum

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 25 de febrer, a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Monestir de Sant Feliu, el periodista i meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, parlarà sobre els  ”Secrets de la Meteorologia” en un acte gratuït i obert a tothom.Per al cap de setmana del 2, 3 i 4 de març es farà un desplaçament al Museo del Prado, a Madrid, per tal de contemplar la selecció d’obres del Museu Hermitage de Sant Petesburg.El preu del viatge (amb AVE), habitació d’hotel, esmorzars i un dinar: 355 €. Places molt limitades. Per al dissabte 24 de març, visita guiada al Museu de la Nina de Castell d’Aro. Socis, 2 €, no socis, 3 €. I també cal remarcar que pel mes d’abril està prevista la visita a les exposicions de Delacroix i Goya al CaixaForum de Barcelona.També s’ha notificat que l’objectiu d’arribar als 100 socis, s’ha aconseguit amb escreix ja que s’ha arribat a la xifra de 117, la qual cosa tenia premi que assolia el centenar, Antonio Collado Navarro, que podrà gaudir, gratuïtament, de la sortida de tot un dia durant el 2012 en qualsevol de les sortides programades.

Per aquells que encara no sou socis i us interessa la cultura i voleu estar al dia de les activitats culturals que es programen a Sant Feliu, a més de gaudir de descomptes especials i molt més, ja podeu passar a buscar la vostra butlleta d’inscripció a la recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n), en horari d’obertura del Museu de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Per només 10 € l’any.

Per més informació: Tel. 972.82.15.75 / amicsmuseu@gmail.com / http://amicdelmuseudesfg.blogspot.com i facebook: www.facebook.com/Amicsmuseu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.