JA SOM 100 SOCIS!

JA SOM 100 SOCIS!

Tal i com veníem anunciant fa uns dies, l’Associació d’Amics del Museu estàvem apunt d’arribar als 100 socis, però ens faltava una petita empenta. Sembla que la difusió i també el premi d’una sortida gratuïta al llarg de l’any han fet efecte i no només tenim el soci 100, sinó que ja som apunt d’arribar al 110!

L’afortunat ha estat Antonio Collado Navarro, que podrà gaudir de la sortida de tot un dia que més li interessi, de les que programem al llarg d’aquest 2012. Moltes felicitats!

Per aquells que encara no sou socis i us interessa la cultura i voleu estar al dia de les activitats culturals que es programen a Sant Feliu, a més de gaudir de descomptes especials i molt més, ja podeu passar a buscar la vostra butlleta d’inscripció a la recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n), en horari d’obertura del Museu de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Per només 10 € l’any! Us hi esperem!

Per més informació: Tel. 972.82.15.75 / amicsmuseu@gmail.com / http://amicdelmuseudesfg.blogspot.com o bé feu-vos fans de la nostra plana al facebook: www.facebook.com/Amicsmuseu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.