Platja d’Aro ampliarà els ajuts de lloguer a menors de 22 anys

Platja d’Aro ampliarà els ajuts de lloguer a menors de 22 anys

Segons Informa El Punt Avui El govern de Castell-Platja d’Aro ha acceptat la proposta d’ERC d’ampliar l’edat mínima per aspirar a ajuts per al lloguer juvenil fins a 18 anys, ja que fins ara contemplaven només que els poguessin demanar majors de 22. La regidora de Benestar Social i Habitatge, Núria Giralt, va confirmar la mesura ahir al vespre durant el ple municipal, i va avançar que el pagament de les subvencions començarà un cop aprovat el pressupost, “abans de l’abril”.

El portaveu d’ICV, Pedro Torres, també va alertar que hi ha beneficiaris que depenen de l’ajut per pagar les mensualitats. I Giralt va admetre que els casos més greus poden recórrer a la via d’urgència.

“Optimitzar” els plens

Amb l’única abstenció del PSC, es va aprovar la darrera proposta de CiU i el PP sobre la convocatòria dels plens municipals ordinaris, que continuaran sent mensuals a excepció del gener i l’agost, quan la seva celebració seria potestat de l’alcalde. El primer edil, Joan Giraut, va explicar que podran retardar-se del segon dimecres de mes no festiu fins al tercer si cal enllestir dictàmens en comissió. Giraut també va instar els funcionaris municipals a fer arribar els decrets i actes als grups amb més antelació, després que ERC, ICV i el PSC fessin diversos precs al respecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.