Donaire serà el cinquè professor guardonat per la qualitat docent a la UdG

Donaire serà el cinquè professor guardonat per la qualitat docent a la UdG

Segons Informa El Punt Avui El professor de la Universitat de Girona (UdG) i expert en turisme José Antonio Donaire Benito agraeix la distinció que rebrà de mans de la rectora, Anna Maria Geli. Donaire és el cinquè docent que rebrà la Distinció de la Qualitat de la Pràctica Docent (DQD). Abans, havien estat premiats Emili Besalú Llorà el curs 2009/2010; Sílvia Simon Rabasseda el 2008/2009 i Jordi Colomer Feliu i Xavier Cufí Solé, tots dos el curs acadèmic 2007/2008.

La DQD és una distinció que el Consell de Govern de la UdG va instaurar l’octubre del 2007. Donaire, el cinquè premiat, se sent honorat per la distinció i vol compartir-la amb la resta de professorat de la Facultat de Turisme, de la qual Lluís Mundet és el degà. “Lògicament [el guardó] és un honor i un estímul per continuar millorant i cercant nous models docents […] No és només una distinció personal, sinó el resultat d’un esforç col·lectiu a la Facultat de Turisme de la UdG”, ha explicat per correu electrònic des de Tunísia.

El professor gironí destaca les iniciatives pioneres de la facultat de Turisme, com l’Erasmus Mundus –un màster internacional de prestigi a la UdG, de 40 places i exclusivament en anglès–. L’últim guardonat amb la DQD és professor des del 1991.

Donaire ha estat uns dies a Tunísia, on forma part d’un grup de recerca que estudia l’organització del model turístic de la regió de HammametNabeul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.