La sortida dels Amics del Museu de SFG a Barcelona: freda per fora, càlida per dins

La sortida dels Amics del Museu de SFG a Barcelona: freda per fora, càlida per dins

Segons Informa Radio Sant Feliu Freda per fora, càlida per dins. Així es pot definir la sortida que els Amics del Museu varen fer el dissabte passat a Barcelona desafiant l’onada de fred siberià. Una trentena de persones, ben abrigades, iniciaven una excursió a la Ciutat Comtal per tal de visitar, com ja havíem anunciat, un parell d’exposicions de gran interès cultural.

Al matí, l’exposició “Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark”, una mostra que aplega un conjunt excepcional de pintura francesa del segle XIX i començaments del XX procedents de la col·lecció de Sterling i Francine Clark. Al migdia, varen anar a dinar i visitar el Poble Espanyol que, malgrat no lluïa com els dies de bon temps, varen poder passejar per els carreres del Poble i veure in situ, alguns artesans treballant.

Per acabar la jornada, una visita guiada a l’exposició “L’Escala de l’evasió, de Joan Miró”, mostra organitzada conjuntament per la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró, que aplega més de cent cinquanta obres de l’artista i “demostra que la seva tendència a l’aïllament contemplatiu anava acompanyada d’una resposta coherent enfront dels esdeveniments. Malgrat el seu instint per allunyar-se’n, admetia que “no hi ha cap torre d’ivori” i que “l’escala de l’evasió” ha d’estar ben arrelada en la realitat per conduir a la creativitat” (FJM).

La propera activitat organitzada per l’Associació serà el proper 25 de febrer, a les 18.00h a la Sala d’Actes del Monestir, amb la conferència sobre “Els secrets de la meteorologia”, a càrrec de Tomàs Molina.

Per més informació: Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols). Tel. 972821575 / A.e: amicsmuseu@gmail.com /http://amicsdelmuseudesfg.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.