Freda per fora, càlida per dins

Freda per fora, càlida per dins

Així podríem definir la sortida que els Amics del museu varem fer aquest dissabte a Barcelona. En plena onada de fred siberiana, un pel exagerada pels mitjans de comunicació, una trentena de valents engalanats amb bufandes i guants,  varem anar a visitar diferents exposicions a Barcelona. Al matí, l’exposició “Impressionistes. Mestres francesos de la col•lecció Clark”, mostra que aplega un conjunt excepcional de pintura francesa del segle XIX i començaments del XX procedents de la col•lecció de Sterling i Francine Clark. Al migdia, varem anar a dinar i visitar el Poble Espanyol que, malgrat no lluïa com els dies de bon temps, varem poder passejar per els carreres del Poble i veure in situ, alguns artesans treballant.
Per acabar la jornada, una visita guiada a l’exposició “L’Escala de l’evasió, de Joan Miró”, mostra organitzada conjuntament per la Tate Modern de londres i la Fundació Joan Miró, que aplega més de cent-cinquanta obres de l’artista i “demostra que la seva tendència a l’aïllament contemplatiu anava acompanyada d’una resposta coherent enfront dels esdeveniments. Malgrat el seu instint per allunyar-se’n, admetia que “no hi ha cap torre d’ivori” i que “l’escala de l’evasió” ha d’estar ben arrelada en la realitat per conduir a la creativitat” (FJM).

La propera activitat organitzada per l’Associació serà el proper 25 de febrer, a les 18.00h a la Sala d’Actes del Monestir, amb la conferència sobre “Els secrets de la meteorologia”, a càrrec de Tomàs Molina.

Per més informació: Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols). Tel. 972821575 / A.e: amicsmuseu@gmail.com /http://amicsdelmuseudesfg.blogspot.com

Segueix-nos al facebook: www.facebook.com/Amicsmuseu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.