Les escoles de Catalunya obren amb normalitat

Les escoles de Catalunya obren amb normalitat

Segons Informa El Punt Avui La segona onada de nevades prevista per aquesta nit ha afectat de forma més intensa les comarques de l’Alt i Baix Empordà, en aquest últim cas es va haver de tallar algunes carreteres -com la C-31 i C-65- i alguns municipis es van quedar sense llum. El temporal de neu va anar baixant cap al Gironès, la Selva i el Maresme i després va entrar cap al mar, cosa que ha fet que la nevada prevista al Barcelonès i el Baix Llobregat no s’arribés a produir.er aquest motiu, el departament d’Ensenyament ha anunciat aquest matí a RAC 1 que totes les escoles de Catalunya obriran en normalitat, excepte en aquells centres que per qüestions meteorològiques no s’hi pugui accedir. A Catalunya Ràdio, el mateix departament ha concretat que hi hauria escoles tancades en les zones afectades per la neu. Ajuntament i consells directius dels centres han decidit tancar en algunes localitats, com ara Calonge, Castell d’Aro, Palamós, Pals, Begur, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Vall-Llobrega, Amer, Torroella de Montgrí, Canet de Mar, Arenys de Mar, Hostalric, Maçanet de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Santa Coloma de Farners i Sils, entre altres.

En total no han obert 120 escoles de les més de 4.000 que hi ha arreu de Catalunya, segons ha explicat el departament d’Ensenyament.

Amb tot, tal com va anunciar ahir el conseller d’Interior, Felip Puig, s’ha suspès el transport escolar interurbà a tretze comarques, les comarques del litoral i prelitoral de Girona fins al sud de Barcelona. Malgrat no haver el servei de transport escolar interurbà, les escoles obriran amb normalitat. Així hauran de ser els pares els qui hagin de portar els seus fills a les escoles.El Servei Català de Trànsit recomana conduir amb precaució per la presència de plaques de gel que hi pot haver, sobretot en aquelles zones on ha nevat més. Deu carreteres de la xarxa viària catalana presentaven a dos quarts de vuit del matí d’aquest divendres complicacions a causa de la neu o el gel. Quatre de les deu estan tallades, totes a comarques gironines. Són la GIP-6821 a Tossa de Mar (Selva), la GIV-6744 a Llagostera (Gironès), la GIV-6821 al mateix municipi i la GI-682 a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Cinc carreteres més presenten dificultats per plaques de gel o neu, també totes a comarques gironines. Són la C-31 a Santa Cristina d’Aro, la GIP-6531 a Begur, la GIV-6612 a Llagostera, la GI-653 a Regencós i la GI-662 a Santa Cristina d’Aro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.