Nova oficina de denúncies a la Policia Local i menys delictes en eldarrer any a SFG

Nova oficina de denúncies a la Policia Local i menys delictes en eldarrer any a SFG

Segons que informa el diari El Punt Avui, els ciutadans i turistes que vulguin presentar una denúncia a Sant Feliu de Guíxols també ho podran fer, a partir del dimecres 1 de febrer, a la prefectura de la policia local al carrer Callao. El cap del cos municipal, Josep Miñarro, va anunciar ahir que les dependències ja estan a punt i seran una alternativa a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, situada en un lloc poc cèntric a la zona més alta de la població.

La col•laboració entre els dos cossos policials, i també amb la Policía Nacional i la Guàrdia Civil, va quedar palesa ahir al matí en la reunió trimestral de la junta local de seguretat. A més de l’alcalde, Joan Alfons Albó, i el regidor de Seguretat, Francisco Cárdenas, hi va assistir el delegat del govern de la Generalitat, Eudald Casadesús.

Menys delictes

En l’estadística dels darrers mesos, en comparació amb l’exercici anterior, els Mossos d’Esquadra van destacar que el nombre de delictes denunciats s’ha reduït molt lleugerament (-0,57%), mentre que el volum de detencions ha augmentat un 9,33%. El cos va registrar un petit increment del nombre de robatoris en els mesos d’estiu, però la tendència “s’ha corregit en el darrer trimestre”.

Pel que fa a furts, el nombre de delictes augmenta i el de faltes disminueix. Però s’explica perquè la majoria estan relacionats amb telèfons mòbils més cars. El preu dels telèfons intel•ligents supera sovint els 400 euros, el llindar entre falta i delicte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.