Torna el préstec interbibliotecari

Torna el préstec interbibliotecari

Segons Informa Tribuna Ganxona A partir del proper dimecres 1 de febrer es torna a reprendre el servei de préstec entre biblioteques públiques, que es va interrompre amb motiu de les festes nadalenques.

Mitjançant aquest servei, molt valorat per tots els usuaris, les biblioteques públiques s´encarreguen de localitzar i proporcionar els documents que no es troben al propi fons i que, en canvi, estan disponibles a d´altres biblioteques públiques de Catalunya.

El servei s´ha pogut restablir gràcies al suport de la Brigada Municipal, que es desplaçarà fins la biblioteca de Palamós un cop cada dues setmanes a recollir i portar les peticions dels usuaris. El temps d´espera per a l´arribada dels documents sol·licitats serà d´aproximadament tres setmanes.

Així doncs, a partir de dimecres dia 1 la Biblioteca Octavi Viader tornarà a acceptar sol·licituds de petició de documents.

El fons, tant de la Biblioteca guixolenca com de la resta de biblioteques públiques catalanes, es pot visitar al catàleg en línia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.