Un conductor xoca contra un pi a Sant Feliu i mor

Un conductor xoca contra un pi a Sant Feliu i mor

Segons Informa El Punt Avui Cristian Donaire Romero, un jove de 21 anys veí de Sant Feliu de Guíxols, va morir ahir quan va perdre el control del vehicle que conduïa just a l’entrada del municipi. Els fets van tenir lloc a dos quarts de set del matí al quilòmetre 40,9 de la carretera C-253, a l’altura dels edificis Salter-Urcatusa, pocs metres abans d’arribar a la rotonda de l’escorxador i la Creu Roja. Segons van explicar fonts pròximes a la investigació, un grup de joves venia per la carretera que uneix Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. La colla es va repartir en dos vehicles, el de la víctima, que anava acompanyat d’un altre amic, i un cotxe que el precedia, en el qual viatjaven la xicota del jove mort i altres amics. Per causes que es desconeixen, abans d’arribar a la coneguda “curva del matadero”, Donaire va perdre el control del seu vehicle i va topar frontalment contra un pi de grans dimensions que hi ha a la vorera, just al carril contrari d’on circulava la víctima. De resultes del xoc, Donaire va perdre la vida, mentre que l’acompanyant, un jove de 20 anys, va impactar contra el vidre del davant, li va quedar mig cos fora del vehicle i va resultar ferit. El turisme, un Peugeot 307 de color blanc, va quedar totalment plegat i les peces, repartides per la zona, mentre que el pi va quedar dret. Immediatament després de l’accident, fins al lloc del succés es van traslladar una patrulla de la policia local de Sant Feliu de Guíxols i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de treure els dos ocupants del turisme perquè estaven atrapats. Un cop rescatat el copilot, un equip del sistema d’emergències mèdiques (SEM) va atendre el jove ferit al lloc dels fets, i posteriorment el va traslladar amb pronòstic greu a l’hospital de Palamós. Pel que fa al conductor, el xoc contra l’arbre va ser tan contundent que li va provocar ferides mortals, sense que el SEM pogués fer res per salvar-li la vida. Cristian Donaire, molt conegut al poble, serà acomiadat avui a les dotze del migdia a l’església del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Es tracta de la cinquena víctima mortal a la carretera en els cinc accidents de trànsit mortals que aquest any s’han produït a les comarques gironines. Malauradament, un altre jove, Christophe Lee Ferrer, també de 21 anys, va perdre la vida en un xoc lateral el 17 de gener passat a l’N-IIa, al seu pas per Sant Julià de Ramis.

Sortida de via

D’altra banda, i sense deixar les comarques gironines, un motorista va resultar ferit lleu ahir per una sortida de via a Sant Hilari Sacalm. L’accident es va produir a un quart d’una del migdia al quilòmetre 9 de la carretera GI-550, que va haver de ser tallada al trànsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.