Aquest diumenge obra de teatre homenatge a Xavier Cugat d’Infinit Teatre a SFG

Aquest diumenge obra de teatre homenatge a Xavier Cugat d’Infinit Teatre a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge a les 6 de la tarda, al Teatre-Audiori Municipal Narcís Masferrer, la companyia Infinit Teatre representa l’obra Bye, bye, Cugui, la cinquena de les deu obres programades en l’edició 2012 del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols.

La pròpia companyia comenta que amb “Bye, bye, Cuguivolem que el públic s’endinsi en el món meravellós i fantàstic de Xavier Cugat. No tractem d’escenificar el relat complert de la seva vida, però sí que volem posar en escena alguns fets o dades que ens mostren algunes de les grans passions de Xavier Cugat: “la música, les dones, Estats units, els negocis, Catalunya”.

A través de la vida de quatre personatges que mai van existir, volem fer una aproximació teatral al món real del músic gironí més universal. Aquesta peça teatral està plena de referències als sentiments més profunds i contradictoris de l’ésser humà. Sentiments d’amor i d’odi, d’il·lusió i decepció, de fantasia i realitat, de retrobament i d’enyorança

Quant al seu currículum esbossen que la seva companyia arrenca amb uns cursos d’interpretació fets aproximadament l’any 1998. D’aquí va sortir la inquietud de constituir-nos en companyia amateur i de llavor s ençà hem representat obres d’autors clàssic catalans, de Moliere, i d’autors contemporanis, com és la que presentem en aquesta ocasió. Actualment som dos actors i dues actrius , amb la col·laboració d’un noi de 12 anys, Ponç Trillas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.