Veïns de Santa Cristina, contra la millora d’un vial

Veïns de Santa Cristina, contra la millora d’un vial

Segons Informa El Punt Avui Veïns de Santa Cristina d’Aro es mostren contraris al projecte de condicionament de la carretera local que va a Romanyà de la Selva que preveu executar la Diputació, dins de la millora de la seva xarxa viària. El projecte, amb un cost de 757.000 euros, preveu eixamplar l’actual vial de 6 metres d’ample amb vorals a les dues bandes d’un metre i millorar el doble revolt que hi ha davant l’antiga fàbrica d’aigües de Salenys. El projecte surt de la carretera que va a Santa Cristina i acaba poc després de la urbanització de Bell-lloc. I es justifica l’actuació per la millora de la seguretat viària, d’acord amb les directrius de la Generalitat.

“L’ampliació no té cap sentit. És una bestiesa; no és necessària”, va dir Jordi Tubella, que justifica la seva posició per la crisi actual, perquè només són 1.400 metres i perquè afecta finques privades, amb les corresponents indemnitzacions.

En aquests moments, el projecte es troba en la fase d’expropiacions, havent ja parlat amb dos veïns, després que haguessin presentat una instància i, fora de termini, encara que s’accepta, un recurs de reposició. Un cop enllestit aquest tràmit, la Diputació té previst licitar el projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.