Dilluns comencen a consolidar el penya-segat de Sant Elm

Segons Informa DiariDe Girona Les  obres de consolidació del penya-segat del passeig del President Irla a Sant Elm s’iniciaran finalment dilluns que ve, segons va confirmar ahir la regidora d’Educació de Sant Feliu de Guíxols després de reunir-se amb membres de l’Institut. La regidora Júlia Vendrell va explicar que van reunir direcció i pares de l’institut per intentar coordinar l’actuació, de manera que l’obra perjudiqués el mínim possible.
Els treballs s’allargaran unes tres setmanes i ocasionaran talls en un carril durant uns dies. “Les primeres feines que es faran, les dues primeres setmanes, no comportaran més talls de trànsit, sinó el que ja hi ha ara”, va explicar Vendrell, que va concretar que hi ha “una quarta part d’un carril” afectat per l’actuació. Durant una setmana, però, quedarà un carril tallat, va afegir Vendrell. “Es posaran semàfors o algun agent controlant el trànsit per intentar minitmitzar les molèsties”, va afegir.
El projecte es va adjudicar a l’empresa Inaccés amb un cost de 74.000 euros, i s’executarà subsidiàriament per part de l’Ajuntament, després que el propietari de la parcel·la rebutgés l’ordre d’execució i es desestimés. Bàsicament s’ha de consolidar part del penya-segat per evitar que els rocs puguin caure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.