Sant Feliu consolidarà el penya-segat esllavissat al sector de Sant Elm

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat fil a l’agulla per arreglar l’esllavissada del penya-segat del passeig del President Irla i ha assegurat que les obres de reforçament i rehabilitació s’iniciaran la setmana vinent. Des del passat 31 d’octubre, l’accés ha estat tallat al trànsit amb un perímetre de seguretat per als vianants.
El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Inaccés amb un cost de 74.000 euros, i s’executarà subsidiàriament per part de l’Ajuntament, després que el propietari de la parcel·la rebutgés l’ordre d’execució i se’n desestimessin les al·legacions presentades, segons han informat fonts municipals.

L’institut, afectat
Per tal d’aconseguir la màxima coordinació, i coincidint amb l’inici de les classes després de les vacances, el proper dilluns està prevista una reunió a l’Ajuntament amb la direcció i AMPA de l’institut Sant Elm, com a principals afectats pel tall de l’accés, per garantir la màxima seguretat als alumnes i professors del centre, segons les fonts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.