Posen càmeres en alguns equipaments públics de Sant Feliu

Posen càmeres en alguns equipaments públics de Sant Feliu

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu acabarà d’instal·lar la setmana vinent diverses càmeres de videovigilància al camp de futbol de Vilartagues i la deixalleria municipal, que havien estat escenari de nombrosos robatoris en els darrers mesos.Els lladres havien causat estralls, sobretot al recinte esportiu, ja que s’havien endut cables de coure de l’enllumenat i, a finals de novembre, van inutilitzar diverses plaques solars per escalfar l’aigua de les dutxes, per apropiar-se dels fils elèctrics. A la deixalleria aprofitaven un tram de tanca metàl·lica per entrar de nit amb facilitat i sostreure ferralla i restes de tubs, cables i electrodomèstics.

Lladres itinerants

El regidor de Seguretat, Francisco Cárdenas, avança que no seran els únics edificis municipals dotats amb videovigilància, perquè “el problema és que amb la col·locació dels rètols que alerten de la presència de càmeres en un lloc, els lladres se’n van a una altra banda”.

La intenció és instal·lar sistemes semblants a l’escola Ardenya, on Ràdio Sant Feliu ha xifrat en vuit el nombre de robatoris comesos enguany. El darrer incident es va registrar pel pont de la Puríssima, quan també van robar una part de la instal·lació solar. Però Cárdenas hi afegia que el darrer furt s’ha detectat a la torre del parc de les Eres, on han arrencat un llarg cable de l’estació meteorològica. “La lluita continua”, es resignava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.