Finalització del curs policial de situacions crítiques, emergències i evacuacions

Finalització del curs policial de situacions crítiques, emergències i evacuacions

Segons Informa Tribuna Ganxona El dia 16 de desembre va finalitzar el curs presencial  “Situaciones Críticas, Emergencias y Evacuaciones” per a membres de Policies Locals, Protecció Civil i Vigilants de Seguretat, a l´Acadèmia de Formació de Seguretat Privada, ubicada al carrer Comerç, 97 de la ciutat.Al corresponent curs hi han intervingut membres dels cossos policials de Policia de Begur, Palafrugell, Llagostera i Salt.
El contingut del curs va consistir en casos de conductes i comportaments crítiques, que els professionals de la seguretat; Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Protecció Civil i Vigilants de Seguretat es troben en la majoria de requeriments o serveis que es realitzen diàriament, en què s´intervé en diversos casos d’emergència i evacuació de ferits, en concentracions de manifestacions de persones violentes o situacions crítiques o de perill.
En com aprendre a solucionar els problemes davant d´aquestes situacions de perill i com reconduir aquesta situació extrema, s´ha basat el curs.
Properament, s´ha establert un calendari de cursos dirigits als professionals de la seguretat pública i privada, amb diversos camps d´actuació i intervenció.
El Regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Feliu de Guíxols, Sr. Francisco Cárdenas  va fer entrega dels diplomes en la clausura d´aquest curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.