La Vall d’Aro reprèn la 7a Caminada per la Igualtat amb més de 200 participants

La Vall d’Aro reprèn la 7a Caminada per la Igualtat amb més de 200 participants

El passat dissabte 9 de març els serveis d’Igualtat dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró van organitzar la “7a caminada per la igualtat”, però es va anul·lar per causes meteorològiques. Avui, commemorant el Dia Internacional d’Acció per a la salut de les Dones, s’ha pogut reprendre amb el mateix format de sempre.

Una caminada de 7 quilòmetres que transcorre seguint l’antiga línia ferroviària del Carrilet, actualment convertida en Via Verda, que va des de Santa Cristina d’Aro fins a Sant Feliu de Guíxols, passant per Castell d’Aro on s’ha ofert un esmorzar per a tothom.

La sortida s’ha fet a les 9:30 h des de la plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro, davant de l’Ajuntament, prèvia entrega dels obsequis a totes les persones participants, una bossa amb el lema “Caminem per la igualtat” i un punt de llibre editat des de la Zona Jove de Santa Cristina d’Aro.

Abans de començar a caminar, les regidores d’Igualtat dels municipis implicats, Sònia Rodríguez Ruiz i Núria Rocamora Garcia (Santa Cristina d’Aro), Laura Serrano i Gálvez (Sant Feliu de Guíxols) i Mònica Ríos Garcia (Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró), han agraït a les més de 200 persones la seva participació i implicació envers la igualtat, i han fet la lectura del manifest institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

A més dels serveis que treballen per la Igualtat de gènere, la caminada ha comptat amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, Creu Roja, supermercat Esclat, Zona Jove de Santa Cristina d’Aro, Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols i Càritas.

Aquesta ha estat la 7a edició de la caminada, una activitat que s’ha anat consolidant any rere any a la Vall d’Aro, i és una de les moltes activitats que es realitzen des dels serveis d’Igualtat dels tres municipis amb l’objectiu de treballar per a la prevenció i sensibilització envers la igualtat de gènere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.