Desfilada de moda a la botiga Chesco de Platja d’Aro

Desfilada de moda a la botiga Chesco de Platja d’Aro

Dissabte, 27 d’abril a les 19.00 h tindrà lloc la DESFILADA DE MODA devant la botiga CHESCO  by Chedes a les Galeries Sant Lluís de Platja d’Aro, per mostrar-vos  els diferents models i estils que us proposen per els esdeveniments d’aquesta temporada.

Aquesta desfilada es fa en motiu del 30 Aniversari de l’Associació Gironina de Empresàries –  AGE, de la que forma part la Mercè,  propietària d’aquest negoci; dona emprenedora i lluitadora, l’ ADN de totes les dones d’aquesta Associació, dones valentes, amb valors  i empenta, amb ganes de compartir, connectar i divertir-se amb la seva passió, la seva feina.

També hi col·laboren:

Piùbella Models  Agency (Tere Terrats)

Sal de Mar – Imatge personal i Corporativa (Mar Frigola)

Nicole Golau Photography – Nicole Golau

Una mica d’història sobre la botiga Chesco:

El maig de 2007, ara fa 17 anys, es va obrir una botiga de moda per dona, a les Galeries Sant Lluís de Platja d’Aro,  i aquí continua,  al mateix lloc. Des de el primer dia,  la Mercè, alguns li diuen Chedes, va marcar-hi la seva empenta personal. Li agrada ajudar a les seves clientes,  a posar-se fantàstiques, diu ella.

Amb el pas del temps, a CHESCO de Platja d’Aro , s’han anat especialitzant  prioritàriament en looks per esdeveniments especials, des de una boda, un sopar, comunions, graduacions, vestits per actuacions o simplement un dia que vulguis sentir-te Fantàstica.

La Mercè i el seu equip de dones, totes elles Assessores de Imatge, busquen el teu somriure en el mirall del provador. Cuiden al màxim el detall, proposant-te els complements degudament coordinats: les arracades, el bolset de mà, el chal, el tocado o pamela, la jaqueta, etc.  perquè ja no hagis de preocupar-te més, de fet diuen que aquí és on comença la FESTA. Tenen des de la talla 34 a la 54, diferents estils i targets de preus perquè totes les dones puguin gaudir triant el seu out-fit somiat.

Visita CHESCO BY CHEDES t’atendran amb molt de gust i un gran somriure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.