La dieta del planeta

La dieta del planeta

L’alimentació és un acte voluntari però indispensable per a la vida de qualsevol ésser viu. Aquest fet fa que cada vegada més els experts vetllin perquè sigui una alimentació compromesa amb el dia de demà.

Per saber si en el futur podrem alimentar tota la població de la terra, els Amics de La Casa Màgica han convidat, per al proper dissabte 28 d’octubre, al Dr. Carlos Casabona, pediatra, escriptor, divulgador i expert en nutrició infantil i familiar. Un altre tema important de l’alimentació és la dieta. Actualment n’hi ha una gran diversitat: la dieta  Mediterrània, terapèutica, tradicional, volumètrica, equilibrada,… i no sempre es té la informació necessària per portar-la a terme. El Dr. Casabona es centrarà en les dietes vegetarianes i veganes i explicarà, entre moltes altres informacions, si són una qüestió de moda i si aquestes dietes  són saludables per a tothom o no. També parlarà de quines proteïnes són millor, les de carn o les de procedència vegetal. Abans del torn de preguntes, el Dr. Carlos Casabona acabarà la conferència desvetllant un altre tema d’actualitat, si els aliments eco i bio són millors que els tradicionals o no,…

De ben segur que la conferència, que porta per títol “La dieta del planeta”, trencarà molts mites i obrirà molts camins de salut nous. Una necessitat imperant en una societat en que per necessitat o per comoditat ha adoptat uns hàbits ben poc saludables. La conferència començarà a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.