Bases del Concurs de Cartells de la Festa Major 2022 de Sant Feliu de Guíxols

Bases del Concurs de Cartells de la Festa Major 2022 de Sant Feliu de Guíxols

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, convoca el concurs del disseny del cartell de la FESTA MAJOR 2022, d’acord amb les següents bases:

1. Disseny

1.1. El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les festes que es pretén anunciar.

1.2. El cartell haurà d’estar confeccionat en sentit vertical, 70 cms. d’alçada per 50 d’ample, inclosos els marges (si els tingués) i una franja blanca de 3 cms. per a la col·locació de logos i escuts oficials. L’execució serà amb tota la gamma de colors que es consideri.

A l’hora de la seva reproducció litogràfica l’Ajuntament ho farà en quadricromia. Haurà d’incloure el següent text:

Festa Major 2022 Sant Feliu de Guíxols del 31 de juliol al 4 d’agost

1.3 Haurà de poder adaptar-se a diferents formats cartell, díptic, web, xarxes socials, etc.

2. Presentació

2.1. Els cartells s’hauran de presentar sense signar i muntats sobre tauler, bastidor o material suficientment resistent per poder ser exposat.

2.2. Les propostes que optin al concurs s’hauran de presentar a la l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n), abans de les 13 h. del 17 de juny de 2022.

2.3. Cada participant podrà presentar una proposta acompanyada de plica tancada, que contindrà al seu interior el nom, cognoms, domicili, i telèfon i a l’exterior s’ha de fer constar un títol o lema que identificarà l’obra.

3. Veredicte i premi

3.1. Es constituirà un jurat, presidit per l’Il·lm. Sr. Alcalde o el Regidor en qui delegui, els noms no es faran públics fins després d’emetre el veredicte.

3.2. El concurs estarà dotat amb un únic premi de 300 €. amb càrrec a l’aplicació pressupostària 07 33801 22602 Publicitat Festa Major amb número d’operació 920220002089. El premi estarà subjecte a la legislació fiscal vigent, realitzant sobre aquestes quantitats les retencions legals establertes.

3.3. El cartell premiat passarà a propietat municipal amb tots els drets de lliure reproducció, distribució i comunicació pública, tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual. La resta de cartells es podran recollir a l’Àrea de Cultura abans del 15 de juliol de 2022. A partir d’aquesta data passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

4. Altres

La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i de la resolució del Jurat que serà inapel·lable. Qualsevol anomalia o dubte que pugui sorgir en el procés de selecció, deliberació i concessió del premi podrà ser estudiada interpretada i solucionada pel Jurat. El Premi podrà declarar-se desert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.