La Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, punt de recollida del projecte Labdoo.org

La Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, punt de recollida del projecte Labdoo.org

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit, nou  punt de recollida de portàtils i tauletes en desús per a escoles desafavorides de tot el món

La Biblioteca del nostre municipi ha entrat a formar part de Labdoo.org, una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre que permet fer arribar portàtils carregats amb un programari educatiu molt potent sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals.

Labdoo dona suport a més de 2000 escoles en més de 135 països, i ha creat més de 350 punts operatius (entre els quals s’inclou el de la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols) repartits pels cinc continents i està beneficiant més de 600.000 estudiants arreu del planeta.

Totes les persones involucrades en el projecte Labdoo són voluntàries i no reben cap altra remuneració pel seu temps dedicat a la causa més que la satisfacció de veure l’alegria dels nens i nenes que reben el regal de poder accedir a l’educació.

Així doncs, totes aquelles persones de Sant Feliu de Guíxols i el seu entorn que tinguin un dispositiu (portàtil o tauleta) que no facin servir poden portar-lo a la Biblioteca i contribuir a aquest projecte.

Més informació a https://www.labdoo.org/ca/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.