La màgia de les vacunes

La màgia de les vacunes

La pandèmia ens ha portat a parlar, més que mai, de vacunes. La preparació que té per objectiu crear immunitat contra una malaltia estimulant la producció d’anticossos, segons l’OMS.

Aprofitant l’ocasió que a Amer hi ha els Laboratoris Hipra SA, Carles Montañés Estupiñà, veterinari de professió, dedicarà la conferència-col·loqui del mes d’abril a parlar de “La Màgia de les vacunes.” Entre altres, explicarà l’origen de les vacunes, de les bases de la immunologia, del funcionament i del tipus de vacunes. La part final de la conferència es centrarà a explicar les vacunes i la Covid-19.

La conferència-col·loqui “La màgia de les vacunes”, organitzada per l’associació cultural Amics de La Casa Màgica, tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. És una activitat que té la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.