La màgia del paisatgisme artístic

La màgia del paisatgisme artístic

Ara que les pluges ja han regat el territori i que hem entrat a la primavera, la natura als boscos, als jardins,… brillarà per si sola.

Tot i així hi ha persones que poden embellir encara més un racó de casa nostra, una plaça,… El proper dissabte 26 de març, Marc Grañén, paisatgista artístic, explicarà la màgia que té la natura i es centrarà en el món de la decoració per aprofundir en la relació que té el paisatgisme i l’art. Un binomi que ha d’arribar a la gent, per aquest motiu, en el transcurs de la conferència, Marc Grañén també parlarà de la importància de transmetre que té el paisatge.

Per altra banda, els Amics de La Casa Màgica vendrem, el proper dissabte 26 de març, bosses de roba de la Fundación AMANDLA. Una fundació que a hores d’ara està treballant a Xitlhelani, Sud-Àfrica i que amb l’aportació de 5 euros per bossa s’ajudarà a que els nens i nenes de Xitlhelani tinguin transport escolar durant tot l’any.

La conferència-col·loqui que té per títol “La màgia del paisatgisme artístic” tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. Es portarà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.