La màgia de l’art geomètric

La màgia de l’art geomètric

  En més d’una ocasió els Amics de La Casa Màgica han descobert la màgia que té la matemàtica, especialment el càlcul. El proper dissabte 26 de febrer, Josep Tarrés Turon, enginyer industrial, tornarà a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro per donar a conèixer una altra branca de la matemàtica, la geometria.

  La conferència-col·loqui “La màgia de l’art geomètric” tindrà l’objectiu d’apropar al públic la màgia que té la geometria quan es fusiona amb l’art. Josep Tarrés parlarà del món de l’art matemàtic, de l’art i de la geometria i com a conseqüència, de l’art geomètric. La conferència es complementarà amb mostres d’autors de les comarques gironines com Bernat Espigulé (Figueres), Josep Rey Nadal (Maçanet de la Selva), Joan Esparraguera, (Cervià de Ter) Jofre Adzarias, (Girona), Josep Tarrés (Girona),… Unes obres d’art que han estat exposades pels seus autors al “Mathematical art galleries” de Brigdes, el prestigiós congrés anual de referència mundial en l’art i les matemàtiques.

  La conferència-col·loqui “La màgia de l’art geomètric”, organitzada pels Amics de La Casa Màgica, tindrà lloc a les 7 de la tarda. Comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.