La màgia de l’alimentació conscient

La màgia de l’alimentació conscient

Després dels excessos de les festes de Nadal el cos demana una alimentació més saludable. D’alimentació n’hi ha de tants tipus com de persones hi ha al món, perquè cadascú necessita la seva com si d’un vestit fet a mida es tractés. L’alçada, el pes, l’edat, l’activitat física,… en són elements bàsics.

  Per altra banda, depenent de la filosofia de vida de cada persona hi ha alimentacions tan diverses com la vegetariana, la vegana, etc.

  El proper dissabte 29 de gener els Amics de La Casa Màgica encetarem el nou any amb la xerrada “La màgia de l’alimentació conscient”. Clàudia Presas, nutricionista i formadora, parlarà de quines són les bases d’una alimentació conscient i com posar-les a la pràctica per aconseguir el benestar personal.

  La conferència tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. És una activitat que té la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.