La màgia del número 7

La màgia del número 7

El proper dissabte 30 d’octubre l’associació cultural Amics de La Casa Màgica reprendrà les activitats, després d’un any i mig a causa del COVID-19, amb la conferència-col·loqui “La màgia del número 7”.

Sabem que la matemàtica és una ciència màgica però en aquesta ocasió ens centrarem només a parlar del número 7. Josep Maria Corretger, enginyer industrial, explicarà els aspectes generals i matemàtics del número 7. La conferència seguirà parlant dels 7 Savis de Grècia, de les 7 meravelles del món, de les 7 pel·lícules emblemàtiques amb el número 7, de les 7 actituds que condueixen a la felicitat, entre altres situacions.

La conferència-col·loqui tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina. “La màgia del número 7” és una activitat que té la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, de “la Caixa”, de Skäl Internacional de Girona, dels Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica – col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.