Autocine per celebrar Halloween a Santa Cristina d’Aro

Autocine per celebrar Halloween a Santa Cristina d’Aro

– Santa Cristina d’Aro realitzarà, el proper divendres 5 de novembre, una sessió d’autocine de terror gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

L’activitat, organitzada per l’àrea de Joventut, s’ha reprogramat per a aquesta nova data després que es va haver d’anular la sessió prèviament programada pel divendres 3 de setembre degut al mal temps. Aquesta és la segona vegada que es realitza una sessió d’autocine al municipi ja que l’any passat es va dur a terme per primer cop amb una doble sessió durant l’estiu.

L’autocine es farà a l’esplanada de l’antic camp de futbol de Santa Cristina d’Aro, darrera del Pavelló d’Esports municipal, i tindrà una capacitat màxima de 100 vehicles. A la zona determinada s’instal·larà una pantalla LED de format 16:9 i un sistema d’àudio amb emissor FM, per tal que les persones assistents puguin seguir les projeccions a través de la ràdio dels seus propis vehicles.

També s’habilitarà un servei de bar gestionat per l’empresa col·laboradora Nouso, on s’oferiran begudes, crispetes fetes al moment i llaminadures a preus molt assequibles.

Es projectarà la pel·lícula de terror Verónica (2017), amb motiu de la celebració del Halloween a Santa Cristina d’Aro. Per assistir-hi és imprescindible reservar prèviament la plaça a través del formulari expressament habilitat a la pàgina web de l’àrea de Joventut: https://bit.ly/2Z6XtwD

Gairebé dues hores de por i entreteniment assegurat per a aquelles persones que facin la seva reserva abans del 4 de novembre, i que podran gaudir d’una vetllada diferent, a l’aire lliure, a Santa Cristina d’Aro.

La sessió començarà a les 20 hores, tot i que l’entrada de vehicles a l’esplanada es farà efectiva a partir de les 19 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.