Mans Màgiques del Món organitza la 22ª Nit d’il·lusió

Mans Màgiques del Món organitza la 22ª Nit d’il·lusió

Aquest any, Mans Màgiques del Món ha organitzat un festival d’il·lusió molt variat. L’espectacle internacional, apte per a tots els públics, com sempre, i que enguany arriba a la 22ª edició, oferirà números de diferents disciplines en el món de la màgia. Ventriloquia, ombres xineses, màgia còmica i teatral apareixeran a l’escenari gràcies a 6 artistes amb renom internacional.

Chan-tún aportarà la màgia xina i l’humor oriental mentre que Selvin, un dels grans mags de casa nostra, tornarà a l’Espai Ridaura però aquesta vegada ho farà amb un espectacle de ventriloquia. La Nit d’il·lusió seguirà amb Sergi Buka i la seva habilitat amb les ombres xineses. El duo Disguido portarà a Santa Cristina una estrena a nivell de tot l’estat espanyol. L’espectacle que oferirà, de màgia teatral a partir de la història del cinema, li ha sigut mereixedor de premis com el Mandrake d’Or de l’Acadèmia Francesa d’Il·lusionistes. Una altra primera figura mundial i gran amic de l’il·lusionista Xevi és el cubà Ernesto Planas. La seva elegant i versàtil màgia destacarà per les seves creacions d’originals tècniques amb para-sols. Un espectacle que ha estat guardonat dues vegades pel Premi  Merlyn Awards al Millor Acte de Paraigües del Món. L’il·lusionista Xevi, coordinador i director del festival internacional, serà l’encarregat de presentar la Nit amb els seus números de màgia i plens d’humor.

  La 22ª Nit d’il·lusió tindrà lloc el dissabte 14 d’agost. Aquest any, davant del gran aforament que sovint té l’acte i per donar compliment a la normativa del Procicat, s’han programat dues funcions. La primera a les 7 de la tarda i la segona a les 10 del vespre, cada una d’elles al preu de 20 euros. Les entrades s’han de comprar online https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11372/espairidaura/online Per a més informació es pot trucar al 972 83 52 93 (Oficina de Turisme).

  La 22ª Nit d’il·lusió té el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i la col·laboració de La Casa Màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.