Cloenda dels Espais Familiars del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro

Cloenda dels Espais Familiars del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro

Amb motiu del final de curs dels Espais Familiars de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i l’inici de l’estiu, el passat divendres 18 de juny el Punt d’Igualtat va organitzar l’espectacle de música per a nadons “Riu, riu primavera riu” de la companyia Musinfant.

El concert es va fer a la tarda, al pati de la biblioteca, seguint totes les mesures de seguretat COVID vigents. La Regidora d’Igualtat, Joventut i Acció Social, Imma Martí, va donar la benvinguda a totes les famílies participants agraint la seva assistència i avançant que, de cara al curs vinent, des de l’Àrea d’Igualtat s’ampliarà la programació d’activitats dirigides per tal de donar suport i acompanyament a les famílies.

Durant el concert es va oferir fruita fresca a tothom i, al finalitzar l’activitat, es va obsequiar a cada família amb una planta maduixera. La planta pretenia simbolitzar la cura constant, diària i amorosa que realitzen envers els seus fills i filles, i com van recollint poc a poc els magnífics fruits de la seva tasca.

Els Espais Familiars del Punt d’Igualtat són un recurs relacional, educatiu i social per a famílies amb infants des del 3r trimestre d’embaràs fins als 2 anys de vida del nadó. Un espai en el qual assisteixen les famílies amb els seus fills i filles i on es facilita orientació i acompanyament en la tasca de criança i educació. També és un lloc de joc i relació on trobar-se amb altres famílies i compartir i acompanyar-se entre elles.

Santa Cristina d’Aro va ser un dels municipis pioners en aquest àmbit ja que va obrir el seu primer espai familiar fa més de 12 anys, quan a les comarques gironines només existia un servei similar a Sant Feliu de Guíxols. Des de llavors no s’han deixat d’oferir, ampliant l’oferta i adaptant-la en tot moment a les necessitats canviants de les famílies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.