L’oficina de turisme de Santa Cristina d’Aro rep el distintiu sicted pel seu compromís amb la qualitat turística

L’oficina de turisme de Santa Cristina d’Aro rep el distintiu sicted pel seu compromís amb la qualitat turística

Dijous passat, 27 de maig, l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro va acollir l’entrega dels certificats de qualitat turística en destinació (SICTED), promoguts pel Consell Comarcal del Baix Empordà, dirigits a establiments i serveis turístics que han estat avaluats pel seu compromís de qualitat, amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Fins a 66 empreses i entitats del sector van rebre el distintiu SICTED, entre les quals destaquem l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro, la qual es va adherir el 2020 al Pla de Qualitat Turística del Consell Comarcal del Baix Empordà i, enguany, ha rebut el certificat de qualitat en destinació per la correcta aplicació del manual de bones pràctiques establert.

La regidora de Turisme, Sílvia Fonoll, va ser l’encarregada de recollir el distintiu, de la mà del president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro, i del vicepresident i conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Xavier Dilmé.

Els distintius SICTED es renoven anualment i el conjunt de bones pràctiques que s’han de seguir per poder renovar el certificat afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Actualment al Baix Empordà hi ha distingides una gran varietat d’institucions, des d’allotjaments turístics fins a cossos de seguretat, passant per Ports Esportius, empreses de restauració, de turisme actiu, museus, platges i centres d’interès, a més d’una quinzena d’Oficines de Turisme de diversos municipis, entre les quals la de Santa Cristina d’Aro.

L’alcaldessa del municipi, Mª Lourdes Fuentes, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte a les persones assistents, donant-los les gràcies per fer del nostre territori una destinació atractiva, segura, polivalent i cada dia més potent. Durant la seva intervenció, va agrair l’esforç i compromís dels establiments i serveis participants, apostant per la qualitat i la millora contínua, amb la qual “podem fer créixer, dia a dia, el nostre potencial com a destinació turística”. També els va encoratjar a seguir incentivant aquesta aposta per la qualitat de tota l’oferta turística del municipi i de la comarca, lluitant per mantenir el compromís, “reforçant els nostres valors i esdevenint un referent arreu”.

A Santa Cristina d’Aro se segueix apostant per una oferta turística de qualitat, tant al municipi com a la comarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.