El Museu i Creu Roja porten a residents dels geriàtrics al Salvament i al Tinglado

El Museu i Creu Roja porten a residents dels geriàtrics al Salvament i al Tinglado

Segons Informa Radio Sant Feliu Una de les finalitats del Museu de Sant Feliu de Guíxols és el d’esdevenir un museu amb vocació social. Amb una exposició que té com a centre del discurs la societat, entesa com a grup i com a unió d’individus, és un equipament cultural que treballa per donar resposta a les necessitats de la comunitat que ens envolta.

En aquest sentit, des del Servei de Museu de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, s’han engegat una sèrie de col·laboracions amb la Creu Roja de la Vall d’Aro i la Residència Bellamar de Platja d’Aro, per oferir a la gent gran que viu a residències i asils de la zona, visites als diferents centres museístics de la ciutat: el Museu d’Història (Monestir), la Caseta de Salvament de Nàufrags, i el Centre d’Interpretació de les Vies Verdes (Tinglado del Port).

Amb aquestes sortides, que es desenvolupen gràcies a la col·laboració de voluntaris i dels treballadors dels diferents centres, els residents poden gaudir d’un passeig per racons de la ciutat que molts fa anys que no visiten o que no han vist mai, alhora que coneixen i recorden històries i objectes del passat, evadint-se per unes hores de la rutina diària que a molts, acaba pesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.