Evolucionen a bon ritme les obres del Club Tennis Guíxols

Evolucionen a bon ritme les obres del Club Tennis Guíxols

Les obres que s’estan fent a les pistes del Club Tennis Guíxols segueixen a molt bon ritme. Les feines s’engloben dins la gestió de la nova concessió de l’espai que ha recaigut en l’empresa Llop Gestió després de guanyar el concurs públic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta mateixa empresa s’encarrega actualment del funcionament de la piscina de ‘La Corxera’.

El regidor d’esports, David Oliveras, es mostra “molt satisfet” ja que “en qüestió d’un mes totes les obres de les pistes estaran acabades”. Ha destacat que l’empresa “s’hi ha posat de seguida i volen que en la temporada d’estiu estiguin totes les pistes a ple rendiment i el club sigui una realitat”.

També ha afirmat que l’espai “farà un canvi substancial que serà bo per la ciutat. Així tindrem una altra instal·lació esportiva nova i que podrem gaudir tots”.

La inversió prevista és de vora 400.000 euros, amb la construcció de noves pistes de pàdel i tennis i l’adequació de l’espai. El projecte inclou la creació de nous tornejos i lligues d’aquests esports, a més d’una escola. També es disposarà de servei de bar i restauració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.