Èxit de visitants i participants del Guíxols Flors d’aquest cap de setmana

Èxit de visitants i participants del Guíxols Flors d’aquest cap de setmana

Aquest dissabte i diumenge, 8 i 9 de maig, ha tingut lloc una nova i exitosa edició del ‘Guíxols Flors’ que un cop més proposava el ‘Concurs Exposició de Plantes i Flors’ que ha arribat a la seva 68 edició. Podeu consultar tots els guanyadors fent clic aquí.  Aquest any, adaptant-se a la situació sanitària, l’emplaçament de la mostra s’ha desplaçat als Safaretjos del Puig.

En total, durant els dos dies,  han assistit 750 persones a la mostra presencial. Pel que fa als participants, en la versió presencial n’hi han hagut 32, que han concursat en 7 categories diferents. Pel que fa a la versió onlineAt Home‘, s’han enviat 65 imatges per mail i Whatsapp i s’han penjat un centenar d’imatges a les xarxes socials que han participat en 5 categories.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, explica que “estem molt contents de poder recuperar l’exposició de flors tal i com ha de ser, que és de manera presencial”, recordant que els safaretjos “són un lloc molt emblemàtic de la ciutat, que s’obre molt poques vegades l’any, i per tant ha estat una molt bona ocasió de visitar-los”.

Un any més la mostra ha estat un èxit “amb molt bona afluència, tant de participants com de visitants, al llarg d’aquests dos dies. A banda, hem mantingut el ‘Guíxols Flors At Home’ que vam estrenar l’any passat quan estàvem tots confinats” recordant que llavors “la primavera havia esclatat amb tot el seu esplendor i vam decidir que era una molt bona manera de compartir-ho a través de les xarxes”.

Sobre el canvi de lloc d’aquesta edició, la regidora afirma que “el que ens agrada és poder desplaçar-nos a diferents espais de la ciutat. Per sort, Sant Feliu és una ciutat gran que ens permet tenir diferents emplaçaments on poder celebrar activitats com aquesta”, adaptant-se així a les mesures sanitàries.

“L’important és no deixar de fer les activitats. Creiem que com a administració pública no ens podem permetre el fet de no celebrar una activitat, sinó que sempre hem d’intentar tirar-la endavant adaptar-nos a les circumstàncies”, conclou la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.