Una vintena de joves es formen per accedir en el món laboral

Una vintena de joves es formen per accedir en el món laboral
Han impartit un curs d’higiene i manipulació d’aliments organitzat per l’Àrea municipal de Joventut

Amb l’objectiu que els nois i noies de Castell-Platja d’Aro arribin ben preparats en el món laboral i adquireixin valors, habilitats i hàbits que també puguin aplicar en altres escenaris de la vida, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha organitzat un nou curs perquè adquireixin competències bàsiques per accedir en el món laboral i tinguin una manera positiva d’entendre i posicionar-se davant la vida.

El curs s’ha destinat a joves de 16 a 29 anys i s’ha realitzat, durant quatre hores, dins les vacances de Setmana Santa, a l’Espai Jove del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

En aquesta ocasió, la formació s’ha centrat en la higiene i manipulació d’aliments. Entre altres aspectes han tractat la importància de tenir una bona actitud personal i professional en l’àmbit higiènic, els perills associats als aliments, la preparació culinària dels aliments, la importància de dissenyar i aplicar un sistema de seguretat alimentària i com portar-ne un autocontrol o la definició d’intolerància, al·lèrgia i aversió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.