La mobilitat durant la Setmana Santa similar a la de l’any 2019

La mobilitat durant la Setmana Santa similar a la de l’any 2019

Segons les càmeres lectores de matrícules de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, la Setmana Santa 2021 ha estat, en dades de mobilitat en el municipi, molt similar a la Setmana Santa 2019.

Entre el Divendres Sant i aquest Dilluns de Pasqua, la xarxa de càmeres lectores de matrícules que hi ha instal·lades en espais estratègics de la població, han registrat l’entrada de 86.115 vehicles. L’any 2019, les càmeres van registrar l’entrada de 87.785 vehicles. A la pràctica, suposa un lleuger descens de la mobilitat (uns 1.600 vehicles menys) respecte a fa dos anys, quan encara no hi havia pandèmia.

En nombre de visitants, segons els càlculs de la Policia Local, durant el període festiu de la Setmana Santa (de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua) han visitat la població més de 258.000 persones.

El Divendres Sant 2021 millor que l’any 2019

Les mateixes dades reflecteixen que la mobilitat el Divendres Sant, respecte a l’any 2019, ha estat millor. Mentre que l’any 2019 es van moure per dins el municipi 19.391 vehicles, enguany, s’ha registrat un increment del 13,23%.

Més enllà de l’anàlisi de les dades de mobilitat, la Setmana Santa s’ha tancat amb molt bones sensacions entre els empresaris del ram turístic que han pogut agafar una mica d’oxigen dins la incerta i difícil realitat de la pandèmia. A partir de divendres s’ha vist moltíssima gent arreu i els sectors vinculats al comerç, la restauració i altres serveis han pogut treballar bé.Dissabte i diumenge, durant la tarda i vespre, també es van produir importants cues i retencions a la xarxa viària de la Costa Brava i el trànsit va ser dens a l’interior del municipi a les hores de major mobilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.