Polseres Verdes i el Punt Jove impulsen una campanya en benefici del medi ambient

Polseres Verdes i el Punt Jove impulsen una campanya en benefici del medi ambient

Polseres Verdes, conjuntament amb el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols, engeguen un seguit d’iniciatives amb l’objectiu de promoure activitats en benefici del medi ambient i per conscienciar la ciutadania.

Les propostes són les següents:

Green quiz: quinzenalment, els dijous a les 19.00 hores, es publicarà al perfil de Polseres Verdes, mitjançant Stories d’Instagram, un joc de preguntes i respostes d’una temàtica mediambiental en concret. S’hi podrà participar durant 24 hores. L’endemà es publicarà el guanyador, que rebrà un obsequi.
►Recollida Polseres Verdes: quinzenalment, i alternant-se amb el Green Quiz, s’organitzarà una recollida de residus per part dels membres del grup de joves, durant 1 hora, i en diferents punts del municipi.
Entrevista: es faran entrevistes a persones vinculades al món de l’ecologisme i el medi ambient a través d’un directe d’Instagram al perfil de Polseres Verdes.
Brossa challenge: tindrà lloc durant 15 dies els mesos d’abril i juny. Són uns reptes en els quals la població haurà de realitzar una recollida de residus en una zona concreta del municipi i penjar a les xarxes l’abans i el després de la recollida. Al final, s’entregaran obsequis mitjançant un sorteig entre tots els participants.
►Activitat popular: consisteix en una gran recollida de residus oberta a altres entitats i població en general, amb inscripció prèvia i entrega de recordatoris als  participants. Aquesta és una activitat pendent de confirmar en funció de com evolucioni la situació sanitària.

Teniu accés a tota la informació al seu perfil d’Instagram fent clic aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.