Oberta la preinscripció escolar pel curs 2021-2022

Oberta la preinscripció escolar pel curs 2021-2022
La preinscripció s’allargarà fins al 24 de març

Aquest dilluns ha començat el període de preinscripció pels nens i nenes del segon cicle d’educació infantil (3 a 6 anys) i de primària (6 a 12 anys) en els tres centres d’educació infantil i primària de Castell-Platja d’Aro: les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro a Platja d’Aro i Vall d’Aro a Castell d’Aro.

Dimecres, 17 de març, també s’obriran les preinscripcions a l’ESO (12 a 16 anys), és a dir, a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro.

L’últim dia per presentar la documentació requerida, en tots els casos, serà el dimecres, 24 de març.

Només han de tramitar la preinscripció les famílies amb nens i nenes que han de ser admesos per primera vegada en un centre escolar públic o canviaran de centre a partir del setembre. La resta d’estudiants ja tenen la plaça reservada i les famílies no cal que facin res.

Les sol·licituds s’han de tramitar, preferentment, en línia en el lloc web de la Generalitat de Catalunya dedicat a la preinscripció. Els centres també ofereixen la possibilitat de presentar la documentació presencialment demanant cita en el mateix centre dins el període de la preinscripció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.