Aixecament del confinament comarcal i comerços no essencials oberts el cap de setmana

Aixecament del confinament comarcal i comerços no essencials oberts el cap de setmana
Les noves mesures les ha anunciat aquest migdia el Govern i entraran en vigor el pròxim dilluns

A partir del pròxim dilluns, 15 de març, es podrà sortir de la comarca i desplaçar-se per tot el territori català, només amb la bombolla de convivència.

Després de dos mesos i mig amb el comerç no essencial tancat el cap de setmana, a partir del pròxim dissabte, 20 de març, el comerç essencial podrà tornar a aixecar les seves persianes el cap de setmana, un anunci molt esperat i celebrat per la gran majoria de comerços de Castell-Platja d’Aro, que en les darreres setmanes ha convocat diferents accions de protesta per mostrar el seu rebuig al tancament.

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, el primer dissabte de tancament, el 9 de gener, va organitzar una aixecada simbòlica de persianes per defensar els interessos del petit comerç i queixar-se de l’entrada en vigor del confinament municipal tota la setmana que va prolongar-se fins al 8 de febrer, quan va passar a ser comarcal. Durant aquest període, els empresaris s’han mantingut actius en les seves reivindicacions

El nou paquet de restriccions estarà en vigor fins al diumenge de Rams, inclòs. Per tant, les mesures anunciades avui no afecten el període vacacional de la Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.