Lloret també posarà diners en l’acord amb Ryanair

Lloret també posarà diners en l’acord amb Ryanair

Segons Informa El Punt Avui Lloret de Mar –i possiblement també Castell Platja d’Aro– contribuiran econòmicament a l’acord amb Ryanair, tot i que es desconeix encara quina és l’aportació que farà. Per altra banda, ahir es va saber que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballarà amb la Cambra de Comerç per aconseguir més aportacions econòmiques del sector privat i d’ajuntaments.

De moment, l’Ajuntament de Lloret de Mar és, juntament amb el de Girona, l’únic que s’ha compromès en ferm a fer una aportació econòmica, tot i que no se n’ha determinat la quantitat. També ho farà una part del sector del gremi de l’hostaleria de Lloret, segons ha pogut saber aquest diari.L’alcalde de Lloret, Romà Codina (CiU), va explicar que el tema s’ha de tractar en la propera reunió de Lloret Turisme, però va donar per fet que hi haurà alguna contribució econòmica.

Implicar el sector privat

En la reunió del Consell d’Administració del Patronat que es va fer ahir es va tractar de l’acord amb Ryanair i la necessitat d’implicar no només més ajuntaments, sinó també sectors econòmics privats i gremis. “La voluntat és aconseguir més implicacions, i aquí és on el Patronat està disposat a col·laborar amb la Cambra per mentalitzar la resta de municipis que es beneficien també de l’acord. Ara hem de fer una tasca d’anar a contactar amb Ajuntaments i gremis”, va dir ahir el president del Patronat, Joan Giraut, que va destacar les dificultats d’intentar aconseguir aportacions, ja que depèn en última instància de la voluntat dels municipis. Com a alcalde, a més, de Castell-Platja d’Aro, Giraut va dir que el plantejament del municipi empordanès és “favorable” a col·laborar, però va dir que ho ha de consultar amb l’equip de govern.

Contactes amb la resta

Joan Giraut veu lògic que Girona i Lloret de Mar hagin estat els primers municipis implicats: “Girona per proximitat i perquè hi té una incidència molt propera, a més d’atractiu turístic, i també és comprensible que hi sigui Lloret de Mar, perquè té una oferta hotelera molt potent. És lògic que els sectors privats i públics dels dos municipis ja s’hagin mogut”, va valorar. El president del Patronat va dir també que encara no s’han començat els contactes amb la resta de municipis turístics perquè encara no hi ha hagut temps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.